1. Home
  2. E-mail
  3. Hoe zet ik bevestigingsmails uit voor bepaalde e-mailadressen?

Hoe zet ik bevestigingsmails uit voor bepaalde e-mailadressen?

Inserve heeft hiervoor een handige optie: Je kunt het versturen van een bevestigingsmail nu blokkeren door het e-mailadres in te voeren bij Instellingen -> Meldingen. Hiermee kun je bijvoorbeeld voorkomen dat er bij bijvoorbeeld periodieke inkomende facturen of automatische meldingen van een backup systeem altijd bevestigingsmails gestuurd worden. Ook kan het handig zijn om je interne medewerkers hier aan toe te voegen, zodat zij niet overstroomd worden met e-mails als zij bijvoorbeeld een e-mail doorsturen naar de ticket inbox.

Blokkeer bevestigingsmails