1. Home
  2. Hoe stel ik de automatische facturatie in?

Hoe stel ik de automatische facturatie in?

De kracht van Inserve is dat de facturen automatisch aangemaakt kunnen worden op basis van regels en contracten. Over de contracten kun je hier lezen.

Facturatie instellingen

De facturatieregels zijn in te stellen onder Instellingen > Facturatie.

Onder de instellingen zie je direct een voorbeeld van hoe de tijdregels op de factuur komen te staan:

Proces

• Stel een integratie in. Neem contact op met support@inserve.nl om een module te activeren.
  • Bij Instellingen > Lijsten > Activiteiten koppel je een product aan een activiteit.
  • Maak een ticket aan en koppel deze aan een bedrijf.
  • Registreer tijd op de ticket met een activiteit.
  • Zet de ticket op gesloten.
  • Ga naar Facturatie. Je ziet nu een concept factuur voor het geselecteerde bedrijf.
  • Klik op ‘Exporteer’.
  • In je facturatiepakket kun je nu de factuur bekijken door op ‘Open factuur’ te klikken.
  • Indien alle tijd en artikelen op de ticket zijn gefactureerd, wordt deze gearchiveerd.
Laatste update op 3 maart 2021