1. Home
  2. Statistieken
  3. Hoe kan ik de geregistreerde tijd zien van alle medewerkers?

Hoe kan ik de geregistreerde tijd zien van alle medewerkers?

Een belangrijk onderdeel van de beoordeling van je support-medewerkers (de behandelaars) is te zien hoe efficiënt ze zijn. Hoe lang zijn ze met een incident bezig voordat het is opgelost? Dit heeft ook invloed op hoe facturabel de medewerker is.

In Inserve is het mogelijk de rapportage te bekijken van de geregistreerde tijd per behandelaar.

Het inzien van de geregistreerde tijd per medewerker

De geregistreerde tijd per medewerker is in te zien in het menu Statistieken.

CleanShot 2021-09-16 at 10

Deze feature is standaard geactiveerd. Met de knoppen bovenin kun je snel de vorige week, deze week, vorige maand, deze maand, vorig jaar of dit jaar selecteren. Je kunt ook handmatig een datum bereik invoeren.

Het cirkeldiagram geeft deze tijden per medewerker grafisch weer.

Wil je een uitgebreidere analyse doen? Exporteer dan het tijdregels overzicht en laad de CSV in Microsoft Excel of Power BI. Zie Hoe exporteer ik een tabel?

Het is ook mogelijk om de API rechtstreeks in Power BI in te lezen, bekijk daarvoor deze pagina: Hoe verbind ik Power BI?

Laatste update op 16 september 2021