1. Home
  2. E-mail
  3. Hoe gebruik ik mijn eigen SMTP server?

Hoe gebruik ik mijn eigen SMTP server?

Ga naar Profiel-menu rechtsbovenin > Instellingen. Kies onder ‘uitgaande mailinstellingen’ voor ‘handmatige SMTP instellingen’.

Je kunt nu de instellingen wijzigen. Vergeet niet op Opslaan te klikken als je klaar bent.

Standaard instellingen voor Microsoft Office 365 zijn:

EncryptieTLS
Serversmtp.office365.com
Poort587

Zorg in het geval van een ‘gedeelde postvak’ (shared folder) dat je een gebruikersnaam gebruikt die toegang heeft tot die mailbox. Bij ‘Verzender e-mailadres’ vul je dan het e-mailadres van het gedeelde postvak in.